Desi eu sunt femeie si el barbat, desi s-ar putea crede ca eu as fi aia pretentioasa atunci cand vine vorba despre haine, la noi in casa lucrurile stau altfel, el este cel pretentios, asa ca decat sa ma pui sa caut treninguri pentru barbati mai bine ma trimiti la cratitita. Asta pana acum ceva timp cand am gasit acest magazin cu „treninguri pentru barbati”, „treninguri barbati”, „trening Adidas”, „trening Nike. De acum munca mea s-a usurat, trebuie doar sa stiu marimea si sa intru pe site, gusturile i le cunosc deja, daca nu eu , atunci cine, vorba aia!
Asadar am inceput sa caut „treninguri pentru barbati”, „treninguri barbati”, „trening Adidas”, „trening Nike pentru ca tot se apropie ziua lui si vreau sa ii fac o surpriza, insa inainte de orice m-am interesat daca hainele sunt originale, am aflat, m-am convins si am trecut la shopping online.
Mi-as fi luat si pentru mine daca m-ar fi tinut buzunarul pentru ca nu se gasesc doar „treninguri pentru barbati”, „treninguri barbati”, „trening Adidas”, „trening Nike numai si numai pentru barbati, ci si pentru femei, insa data viitoare este randul meu. Va fi o data viitoare pentru ca sunt avanataje daca cumperi din acest magazin.
Haideti sa vedem care sunt avanatajele de a cumpara din acest magazin:
– reduceri- alergam dupa reduceri. Toti. Fara exceptii. Atunci cand sunt reduceri la haine de calitate reducerile devin si mai importante pentru noi. Personal ma bucur eorm atunci cand gasesc un trening de la 500 lei la 400 lei, mai pun ceva si imi iau si adidasi.
– transport gratuit-poate credeti ca atunci cand iti permiti haine de la anumite branduri, nu te mai uiti la un transport, dar de ce nu? Conteaza si acest aspect. Este respect pentru client. A cumparat de o anumita suma, ii livrezi produsele cu transport gratuit, este fair si se bucura si clientul
– se poate face retur. In general aceste branduri nu ar avea nevoie de aceasta regula pentru ca marimile se potrivesc, produsele arata exact asa cum sunt prezentate, insa e bine de stiut in caz ca vreun client nu mai vrea produsul
Abia astept sa dau comanda pentru sotul meu pretentios, am gasit deja treningul care stiu sigur ca il va da pe spate.
Voi ati cumparat treninguri pentru barbati de pe Etopsport.ro?

Treninguri pentru barbati

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: