Primavara este anotimpul pe care il iubim cu totii. Imi permit sa spun ca nu cred ca exista vreun om care sa nu iubeasca primavara, dar mai ales florile de primavara.
Daca ar fi sa locuiesc la casa, as avea o gradina de flori, plina, doar cu flori de primavara, dar pentru ca nu imi permit acest lux, ma bucur de flori de primavara de Floria. Mi se par cele mai frumoase, care rezista multa vreme, de aranjamenetele si buchetele lor nu mai zic, sunt absolut superbe.
Daca si tu suferi ca nu ai o gradina mare cu flori de primavara, afla ca iti poate dorul cu ajutorul florariei Floria. Iata ce ce gasesti la Floria si care sunt avantajele de a cumpara de la aceasta florarie:
– flori de vara- ,,buchete de Hortensia, cale, orhidee, irisi, crini, dar si nelipsitii trandafiri, gerbera sau garoafe. De obicei, atunci cand vine vorba de buchete de flori de vara, vei gasi o cromatica bogata, fresh. Sunt buchete perfecte ca sa iti insenineze si colore ziua!
-flori de toamna-,,Crini, trandafiri, amarilis si cele mai frumoase culori ale crizantemelor! Nu ai cum sa nu indragesti toamna, daca ajungi sa ii cunosti toate culorile”
-flori de primavara-,,Se stie ca, atunci cand este vorba de buchete de flori de primavara, inaginatia nu are limite! Gasesti cele mai interesante si frumoase combinatii, care sa iti incante privirea si sa itiinfrumuseteze casa”
– flori de iarna- ,,Fie ca iti plac florile in nuante de alb, precum amarylisul, crinii imperiali sau trandafirii, cele in nuante puternice, precum ilexul sau hypericum sau, de ce nu, cele neutre, ca brunia, noi avem ceva pentru tine!
Indiferent de anotimp la FLORIA gasesti cu adevarat cele mai frumoase flori, in cele mai frumoase culori si cele mai persistente mirosuri.
De asemenea sunt reduceri, se fac livrari la domiciliu si ai transportul gratuit daca coamnda depaseste o anumita suma.
Eu imi cumpar des, flor, de cate ori ama chef, nu astept de la sot. Iubesc prea mult florile ca sa ma bucur de ele doar atunci cand le primesc, asadar imi ofer singura rasfatul de a avea flori in casa, mai ales primavara. Imi place sa fac si surprize si asa se mai trezeste cate o femeie speciala din viata mea cu un curier si un buchet de flori la usa pentru ca Floria face livrari in foarte multe orasinsi in oua ore florile ajung fix acolo unde trebuie.
Voi faceti astfel de surprize femeilor din viata voastra? Ce florarie alegeti?

Flori de primavara

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: