V-am mai povestit in nenumarate randuri despre fapul ca imi place sa imi schimb telefonul des, cat mai des. Unii se ataseaza de telefonul lor si il tin cu anii, pana cand chiar e necesar altul, eu insa, recunosc ca nici nu am grija de ele, dar si impecabile sa fie tot le-as schimba cam o data pe an, maxim la doi ani.
Acum nu imi vine sa imi schimb telefonul pentru ca am o pitica care este in perioada de aruncat lucruri, si cum eu lucrez mult de pe telefon, este inevitabil sa-l tin departe de ea.
Nu voi explica motivele pentru care merita sa cumperi un TELEFON Samsung j5 din punct de vedere tehnic pentru ca nu ma pricep, insa o sa povestesc, in mare, cum si de ce ma ajuta pe mine acest telefon pe care il am de aproape un an, a luat un milion de cazaturi si este tot telefon.
De ce nu renunt la Samsung J5

CAMERA FOTO- Imi place sa fac poze, pentru blog, pentru a le pastra ca amintiri, pentru mine pur si simplu. Am ales acest telefon in primul rand pentru felul cum face pozele. Imi place! Are camera principala de 13MP F1.7 . Nu am mai avut telefon cu camera de 13MP f1.7 , poate din acest motiv imi place cum face pozele, nu contest ca sunt altele mai bune, insa pentru o mama fotografa amatoare, este perfect
Memorie- inainte de acest telefon am avut samsung J3. Singurul lucru care ma deranja la el era memoria. Eu strang tot felul de documente, poze, fisiere, muzica in telefon. Pana la refuz. Eh, in comparatie cu J3, TELEFONUL SAMSUNG J5 pe care il am acu, nu ma trimite foarte des la laptop cu cablul de date pentru a-mi goli telefonul. Chiar nu am timp de pierdut, in plus imi doresc sa am cat mai multe chestii salvate pe telefon si cum fac si un milion de poze este clar ca aveam nevoie de un telefon cu o memorie bune. Samsung j5 are memorie, nu gluma.
Procesor Octa-Core
• Memorie interna 16GB
• 2 GB RAM
In primul si in primul rand imi place la acest telefon ca este REZISTENT. Nu am avut un alt telefon care sa fi luat cazuturile pe care le-a luat acesta, este tot telefon si in ziua de azi chiar daca a atins de la inaltime gresia, pamantul, cimentul si tot ce se putea.
Tu ce telefon ai

Tu ce telefon ai?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: