Cunosc femei care joaca la pariuri sportive. Am vazut cu ochii mei femei care fac bilete, urmaresc online si se uita si la meciuri. Eu nu sunt capabila sa recunosc 2 echipe de cinci atunci cand este un meci, am incercat sa ma uit cu sotul meu, dar pe bune, eu nu stiam nici unde trebuie sa dea gol echipa cu care chipurile tineam( in functie de culoarea preferata, sa ne intelegem).
Nu am jucat la pariuri in viata mea, nici nu voi juca, insa sotul meu din cand in cand mai face asta. Nu am nimic impotriva, nu baga sume mari, nu este un viciu, nu ne afecteaza viata de familie si nici bugetul, ba dimpotriva il incurajez daca ptr el este relaxant sa faca un bilet si sa urmareasca niste meciuri. Drept urmare i-am facut cont pe Betfair. Cum nu stiu nici agentiile de pariuri a trebuit sa ma interesez, sa caut casele de pariuri si asa am ajuns la casa de pariuri Betfair.
De ce am ales casa de pariuri Betfair
Am gasit multe case de pariuri cautand pe pariori.ro caci acolo gasesti cele mai bune agentii. Ar fi putut sa imi indiferent la care imi fac cont avand in vedere ca sunt nepriceputa ar fi inteles ca singura intentie era sa ii fac o surpriza draguta, insa am cautat sa fie cea mai buna agentie de pariuri din Romania si am ajuns sa aflu ca este chiar pe primul loc in Marea Britanie.
– In momentul in care iti faci cont la casa de pariuri Betfair primesti 50% bonus. Asta e minunat, nu? ai mai multi bani in cont cu care sa te distrezi, daca stii si cum sa o faci poti castiga o suma frumusica.
– cotele pariurilor sunt foarte atractive pentru jucatori. Degeaba castigi daca in alta parte ai fi putut sa castigi cu aceeasi suma mult mai multi bani. Asadar la casa de pariuri Betfair este cea mai buna varianta daca iti place sa joci si mai ales daca te pricepi sa faci asta
– oferta este una extrem de bogata cu foarte multe meciuri. Am inteles de la sotul meu ca acest aspect este foarte important. Degeaba vrei sa joci daca nu prea sunt meciuri.
in concluzie am facut cea mai buna alegere chiar daca habar nu am despre pariurile sportive. Din dragoste orice, nu?
Voi ce parere aveti despre pariurile sportive?Le considerati un viciu?

Tu joci la pariuri sportive?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: