Am doi copii. Doi. Cam cate telefoane credeti ca am schimbat in aproape noua ani de cand sunt mama? Nu as sti sa va raspund. La unele am renuntat ca nu mi-au mai placut, ca m-am plictisit, ca am vrut ceva nou. Imi plac teșefoanele, recunosc. Cele mai multe telefoane, insa, le-am pierdut pentru ca au avut grija cei doi copii ai mei, fiecare la vremea lui mi-a spart cel putin cate un telefon. Ultimul meu telefon l-am spart chiar eu. Grav. Nu s-a mai ales nimic de el. A cazut atat de frumos de la etajul unu la parter incat nici nu am avut timp sa realizez cum.
Azi am un telefon bunicel, dar care e varza de cate cazaturi pe gresie, ciment, pamant a luat. Ar trebui schimbat daca ma intrebi pe mine, daca intrebi sotul nu ar trebaui pentru ca oricum fetita noastra este in perioada in care promite sa se ocupe ea bine de tot de orice telefoane am detine.
Eh, dar pentru ca vine perioada cadourilor, ziua indragostilor, ziua mea, voi profita si imi voi lua telefon nou. Imi doresc de mult timp un Sony Xperia Z5.
De ce Sony Xperia Z5
– Pentru ca sunt obsedata de poze si cand imi este lumea mai draga ma trezesc fara memorie la telefon. Plus ca am un milion de articole si listute, documente, etc, ca orice blogger. Pe toate in telefon
– Pentru ca Sony face niste poze dementiale- nu sunt fotograf si desi imi place sa fac poze toata ziua, nu imi doresc un aparat foto, imi doresc un telefon care sa faca poze de calitate( ma rog, pentru asta mi-ar trebui si niste cursuri)
Va las aici detalii despre Telefon pentru cei care va pricepeti mai bine sa intelegeti tehonlogia
si va spun doar atat: eu m-am indragostit de acest telefon.
Sony Xperia Z5 este un smartphone cu un design elegant ce ofera dotari si performante deosebite la un raport calitate pret excelent.
Am ales sa il cumpar de pe F64 pentru ca am mai cumparat produse de aici si stiu ca:
-ajung in timp util prin curier
-au cele mai bune preturi de pe piata
– reduceri
– produse de calitate
Tie cum ti se pare acest telefon?

Telefon nou- Sony Xperia Z5

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: