A boteza un copil este cu adevarat o binecuvantare. Sunt multi oameni care isi doresc sa fie parinti spirituali, oameeni care au botezat mai multi copii, oameni care nu au botezat niciodata. Ar trebui sa facem fiecare asta, macar o data in viata.
Care este rolul nasilor in la botez?
Pe langa faptul ca nasii devin parinti spirituali pentru copil, ca de acum acestia vor avea datoria de a iubi si ingriji acel copil ca si cum ar fi al lor, nasii au si nisteindatoriri financiare in ziua botezului. Trusoul, cadouri, darul de masa, dar si lumanare de botez, toate astea trebuiesc facute de castre nasi.
Azi va voi povesti de unde puteti sa cumparati lumanari de botez la preturi bune si nu numai.
Pe fabricademagie.ro gasiti cele mai frumoase, delicate, simple sau sofisticate lumanari botez.
Aici sunt preturi pentru toate buzunarele si modele de lumanari botez pentru toate gusturile, fie ca botezati fetita, baietel, gemeni.
Tot aici gasiti si trusouri, botosei, costume, mascote, marturii, jocuri, jucarii, etc
Practic Fabrica de Magie aproape ca iti poate organiza evenimentul.
De ce sa alegi fabrica de magie
Nu doar pentru faptul ca detine cele mai frumoase lumanari de botez, dar si pentru ca de aici poti sa faci aproape toate cumparaturile in calitate de nasa sau parinte, alegand tematica evenimentului si profitand de faptul ca se gasesc lucruri pentru copii de la A la Z
– Preturile chiar sunt magice. Acest lucru este poate primul care ne intereseaza atunci cand alegem un magazin. Cel mai indicat este sa verificam, sa comparam, sa cautam cu atentie.
-reducerile sunt destul de mari, de nerefuzat, mai ales in perioada in care se fac botezuri.
– transport gratuit
– teme de la Disney pentru carnaval(un aspect cu adevarat important pentru micutii noastri)
– calitatea este foarta buna in raport cu pretul produselor
Nu stiu voi, dar eu am botezat un singur copil, acela fiind si nepotelul meu, insa cand ma uit pe Fabrica de Magie parca as mai boteza vreo 10. Daca ma uit in suflet nici nu se pune problema. Imi doresc sa am multi copii, asa cum spuneam asta inseamna nasii.
voi ati botezat? De unde cumprati lumanare de botez?

Lumanarile pentru botez

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: