Nu stiu voi, dar eu imi citesc horoscopul saptamanii si este un obicei pe care il practic de ceva ani. Nici nu imi imaginez ce as putea citi dimineata la cafea in afara de horoscop, bloguri, stiri.
Vi s-a intamplat sa cititi horoscopul saptamanii si sa credeti cu adevarat in el? Recunosc ca eu cred, ca ma bucur atunci cand e de bine si ma panichez atunci cand e de rau.
De ce cred in horoscopul saptamanii
Nu citesc horoscopul decat pe un anumit site. Am testat multe si asa am ajuns la concluzia ca doar aici totul este foarte aproape de adevar. Deci, o fi bine sau nu,acest site pe care citesc horoscopul saptamanii este singurul care reuseste sa ma influeneteze, sa ma convinga, sa ma tina cu sufletul la gura.
Tot aici citesc despre cuplu, moda, sanatate, lifestyle, monden. Practic intrand pe Tonica.ro te asigur ca nu poti sa nu devii dependent. Garantez ca o ora la cafea iti vor parea cinci minute, dar mai ales garantez pentru faptul ca vei deveni dependent de acest site.
Horoscopul saptamanii este rubrica mea preferata pentru ca asa reusesc sa intru intr-o lume a mea, sa cred in ceva care se va intampla, sa ma intreb ce final va avea saptamana si daca va fi asa cum tocmai am citit.
Sunt zodia Pesti, o zodie deloc usor de suportat si inteles de catre cei din jur, dar pe bune, nici eu nu ma inteleg uneori si sunt ok cu asta, deci imaginati-va cat de distractiv este pentru mine sa citesc zodia mea, sa citesc zodiile copiilor, a partenerului si a tuturor cunoscutilor.
Cred ca acum intelegeti de ce iubesc aceasta rubrica si cum ajung sa petrec atat de mult timp pe Tonica. Si daca nu ati inteles inca, va invit pe site pentru a intelege mai bine cum isi petrece o bloggerita timpul la cafea citind pana si ce scrie in horoscopul saptamanii pentru tot neamul. Na, poate asa inteleg cum sa ma comport cu cei din jur in functie de cum se aliniaza planetele pentru fiecare zodie in parte.
Voi credeti in horoscopul saptamanii?

Voi cititi horoscopul?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: