In ultimul timp am citit despre tot felul de experiente neplacute legate de transport. Si ma intreb, cu va indreptati spre case atunci cand ajungeti in aeroport? Luati taxi? va asteapta cineva? si daca nu gasiti masina? Sau poate nu aveti incredere sa mergetui cu taxiul?
Cum pentru toate exista o rezolvare, azi va aduc la cunostinta faptul ca exista transport aeroport, transfer aeroport Otopeni, transport aeroport otopeni,iar pretul nu va lasa deloc saraci asa cum probabil se asteapta multa lume.
Avantajul este ca ajungeti acasa in siguranta, ca nu va face avansuri nimeni de pe taxiuri sau sa va lase in mijlocul drumului asa cum am tot auzit ca se intampla in ultimul timp.
Este loc suficient pengtru bagaje, stim ca ne confruntam cu strambatul din nas al taximetristilor atunci cand avem un milion de bagaje si mai stim totusi si ca este aproape imposibil sa vii dintr-o tara straina fara multe bagaje. Autocarele au suficient loc pentru a va transporta bagajele si nimeni nu va spune ca aveti prea multe.
Intotdeuana la timp la destinatie- cel mai mult urasc sa astept sa vina sa ma ia cineva de acolo de unde ma aflu. Fie ca e vara si ma topesc prin calduri insuportabile, fie ca e toamna si ma ploua sau iarna si imi tremura tot corpul. Nu suport sa astept. Nu stiu daca ii place cuiva, totusi.
Calatoreste navigand pe Internet la viteza 4G. Prizele USB sunt standard in masinile noastre ei, de asta ce mai spuneti? Cred ca toata lumea este dependenta de tehnologie, desi vad ca tot mai multi vor sa scape de aceasta dependenta, personal mi se pare foarte important sa pot sa imi inarc telefonul si sa am internet in timp ce calatoresc.
Mai multe informatii gasiti pe transfero.ro
Voi ce fel de experiente aveti cu transportul de la aeroport catre casa? Sunteti multumiti?
Va doresc calatorii placute, fara peripetii si la cat mai multe transporturi fara probleme!

Voi cu ce veniti de la aeroport?

Lasă un răspuns