Îmi place sa cred ca atunci cand folosim ceva, citim cu atentie eticheta produsului. Eu prefer sa ma informez mult mai mult despre ceea ce urmeaza sa cumpar si noroc cu sfantul google care le stie pe toate. Astfel am aflat si despre miere de manuka. Am vrut sa vad la ce foloseste, de unde vine, de ce ar trebui sa nu lipseasca nimanui din casa, dar mai ales de unde este cel mai bine sa achizitionez produsul.
Evident ca daca cauti mierea de manuka pret vei gasi preturi diferite, dar sa fii sigur ca nu vei gasi aceeasi calitate intr-o cutie la un pret wow. Cea mai buna miere de manuka este cea care are pe cutie mierea de manuka UMF, se afla pe eticheta din partea frontala a borcanului.
De sa cumperi miere de manuka de pe Green Boutique?


Pentru ca asa cum am mai spus produsele sunt naturale si vin din Noua Zeelanda. Conteaza foarte mult sa stii ca produsul vine de la sursa sigura si ca este natural asa cum banuiesc ca iti doresti. Mi s-a intamplat de foarte multe ori sa cred ca am cumparat un produs natural si sa imi iau teapa.Evident, nu am verificat sursa, m-am zgarcit la pret, am mers pe principiul ca ceea ce este ieftin nu este neaparat de proasta calitate. Cu timpul mi-am dat seama ca foarte mule lucrurui, si alea la care nu m-as fi acceptat, m-au dezamagit atunci cand nu am stiut de unde sa le cumpar.
Promotii si reduceri mereu- da, sunt promotii si reduceri, trebuie doar sa urmarim cand apar acestea daca vrem sa beneficiem de ele. A cumpara un produs la reducere nu este echivalent cu a cumpara un produs ieftin si slab din punct de vedere al calitatii. Toti vanam reducerile.Mierea de manuka nu este un produs nici prea ieftin nici prea scump daca ne gandim la bugetul oamenilor de rand, dar este un produs bun si merita sa il cumparam atat la pret intreg cat si sa asteptam reducerile.
Transport gratuit- intr-adevar doar daca cumperi de o anumita suma, insa te poti organiza cu mai multi prieteni, le poti vorbi despre acest produs si atunci puteti avea transportul gratuit. Din punctul meu de vedere chiar este necesar sa avem miere de munka in casa si sa afle si altii despre ea. As recoamand-o la cat mai multi oameni.
Voi folositi miere de manuka?In ce fel de situatii?

Trei motive să cumperi miere de manuka de aici

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: