Cred ca fiecare domnisoara viseaza la inelul de logodna, nu imi spuneti nu caci nu cred. Eu am visat la el si a doua oara, adica cand deja fusesem ceruta o data si considerasem eu ca acest lucru nu se intamplase asa ca la carte. Am visat mult sa fie un inel de logodna finut, sa fie inspirat si sa stie ce mi-ar placea desi nu am discutat niciodata despre asta, sa nu puna pret pe valoarea lui, dar pe aspect da!
Am avut norocul, ori ghinionul, inca nu sunt convinsa, sa port doua inele de logodna si sa raman fara ambele. Au disparut cu tot cu barbati ca asa e viata, dar pe ultimul l-am purtat cu atat drag pana ce mi-a lasat si urme pe deget. Sunt curioasa daca vor disparea vreodata, daca nu, va trebui sa astept al treilea inel, oare? Glumesc, dar in acelasi timp recunosc ca am o slabiciune pentru inelele de logodna. Parca mana unei femei arata altfel cu inel, o verigheta pe degetul pe care trebuie, altfel inele putem sa ne cumparam si singure. Nu se compara.
Stiu ca multi barbati au o problema cu alegerea inelului de logodna, doar si in cazul meu a fost la fel, de asta s-o fi ales prafu’ de inele si de tot, nu? ­čÖé
Ma rog, azi vin in ajutorul barbatilor si le recomand sa cumpere inele de logodna de pe bijuteriilarosa.ro pentru ca asa le pot garanta ca nu vor avea cum sa greseasca. Trebuie sa cunoasca gusturile femeii pe care o vor de sotie, marimea si cam atat. Este o echipa care va raspunde mereu la intrebari, deci vor avea ajutor de nadejde, de la oameni priceputi.
De ce de pe bijuteriilarosa.ro? Pentru ca imi place ceea ce am vazut. Pentru ca eu mi-as fi cumparat de acolo daca m-ar fi pus sa imi aleg inelul de logodna( am vazut ca este un trend, care recunosc ca nu imi place)
Sunt modele noi, finute, aur de calitate, preturi foarte bune, inele de logodna de aur.
Ce trebuie sa faci?Sa dai o fuga in magazinul online si sa alegi cu dragoste inleul care crezi ca se potriveste viitoarei tale sotii. Sa fie inelul cu care sa se laude la toata prietenele si pe care sa il poarte cu mandrie tot restul vietii voastre. Sa fie cu noroc!

De unde cumperi Inelul de logodna?

Las─â un r─âspuns

%d blogeri au apreciat: