Intentionez ca 2019 sa ma gaseasca cu masina si permis auto. Mi-am promis. Nu stiu ce masina, nu stiu oricum prea multe marci de masini, am zis ca o sa ma documentez si in cazul asta, dar stiu ceva. Stiu ca va fi personalizata intr-un fel sau altul si de-ar fi sa ,, stric” frumusete de masina in ochii unora. Aproape toate lucruruile mele sunt personalizate. Si cana de cafea, si laptopul de pe care scriu, si agenda pe care imi notez ideile si proiectele, si telefonul, am zis, aproape tot. Sunt convinsa ca la fel va fi si cu masina, tocmai din acest motiv m-am apucat sa caut cel mai bun autocolant auto si am gasit, evident.
Un autocolant auto personalizat mi-ar lipsi mie daca as avea acum propria masina si sunt convinsa ca o sa-l am inainte de a avea masina pentru ca imi place sa am o ordine in toata dezordinea din capul si viata mea, tocmai de asta voi comanda folie autocolanta auto fix in momentul in care voi gasi masina dorita sau voi avea macar idee ce masina voi lua.
De unde imi voi cumpara autocolant auto si de ce:
De pe headprint.ro Asta stiu sigur pentru ca acolo am gasit ceea ce as vrea. Multe modele, dar mai ales faptul ca pot personaliza m-a atras cel mai tare. Deci practic am autocolant masina, dar nu am masina. Bun si asa.
– Autocolantul este premium, de calitate superioara cu grosimea de 70 microni. Cunoscatorii stiu ce inseamna asta, m-am informat si eu intre timp si am vazut ca este de bine.
– Este flexibil, usor de colat pe suprafete curbate, cu adeziv polimeric, protejat printr-o folie de laminare cu protectie UV. Nu il voi ,,lipi” eu pe masina, evident, dar cred ca este important ca un lucru sa fie de calitate daca vrei ca un om sa faca o treaba de calitate.
– poti alege autocolant lucios sau mat. inca un plus din punctul meu de vedere. Conteaza fiecare aspect atunci cand personalizezi ceva, orice, dar mai ales masina cu care umblii pe strada.
– preturi bune. Doar nu credeati c am uitat de acest aspect? Nu, nu. A fost primul lucru dupa care m-am orientat.
Ce alte motive mi-ar mai trebui ca sa visez la cum va arata masinuta mea perosnalizata?Cum va arata masina mea? Va fi UNICA!

Cum va arata masina mea cu autocolant

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: