Recunosc cinstit ca nu stiam nimic despre ce poate sa faca aceasta miere de manuka. Pana intr-o zi cand am aflat de miere de manuka naturala, apoi am aflat atat de multe incat am considerat ca trebuie sa impartasesc cu voi acest ,,fenomen” numit miere munuka.
Bun, mai multe detalii despre miere de manuka gasiti pe Vegis.ro
Eu pot sa va spun doar ca este cel mai puternic antibiotic pe care ni-l ofera natura si ca vine de la cei mai importanti producatori din Noua Zeelanda si Australia.
De unde cumperi miere de manuka si de ce?
De pe Vegis. De ce? Pentru ca ai multe avantaje si pentru ca asa cum spuneam mierea de manuka este adusa de la producatori de nadejde, deci naturala si un produs in care poti avea incredere.
Promotiile ne atrag pe toti. Mai ales pe mine, fie vorba intre noi. Deci daca vrei sa cumperi produse naturale, urmareste promotiile si cu siguranta vei fi multumit de fiecare data de produsele achizitionate.
Cel mai mult imi place la acest magazin online ca este foarte bine aranjat si foarte usor de gasit produsele si cumparat. Conteaza foarte mult acest aspect. Nu stiu voua, dar mie mi s-a intamplat sa ies de pe un site online( de multe ori chiar) pentru ca efectiv nu ma descurcam. Produsele erau pe site ca si cum ai intra intr-un magazin alimentar si ai gasi pachetul de biscuiti sub sacul de deregenti de rufe. Aici este totul aranjt pe categorii, inclusiv categoria pentru mamici si copii, personal asta m-a atras cel mai mult. Orice mama isi doreste produ naturale pentru copiii ei.
Oferta zilei. Asta apropo de prmotii. Pe langa promotii, aveti oferta zilei. Un alt aspect care m-a atras din prima. Bine, bine recunosc ca te face sa intrii zilnic pe Vegis si sa vezi ce oferte mai sunt, dar asta nu este rau. Mai ales pentru femei, noi iubim sa mergem la cumparaturi chiar si atunci cand de fap nu cumparam.
Categoria Afectiuni ne ajuta sa alegem cumva produsele potrivite pentru noi si fara sfatul unui specialist.Prefer sfatul specialistului, insa avand in vedere ca aceste produse sunt naturale consider ca se poate si fara. ( in cazul anumitor produse)
Ce ziceti? Cum vi se pare? Voi folositi miere de manuka?

Voi ce stiti despre mierea de Manuka?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: