Recunosc ca nu auzisem pana acum de leasingul operational si cum curiozitatea nu te omoara, ci te lumineaza, am inceput sa ma interesez despre leasingul operational Romania. Ca oricare alt om, am fost interesata  de avantajele pe care le aduce acest leasing operational auto si de oferta leasing operational.

Am aflat ca este mult mai avantajos sa cumperi o masina in leasing operational decat sa cumperi direct un autovehicul pentru ca  plătiţi o anumită valoare pe vehicul pe lună.

Avantaje:

 Externalizaţi riscul de service, întreţinere, reparaţii, asigurare, vehicule de înlocuire şi toata munca pe care acestea o presupun.

• Această munca se referă la administrarea şoferilor şi a vehiculelor, monitorizarea cheltuielilor, raportarea, consultanţa şi alte activităţi de zi cu zi implicate de flota auto.

• Controlaţi nivelul de externalizare: dumneavoastră decideţi în avans în ce procent doriţi ca noi să suportăm riscul aferent.

  • Lasingul operational si cumpararea directa sunt echivalente ca si pret

Astea sunt doar cateva dintre avantajele leasingului operational, insa pe site-ul comapaniei Arval gasiti totul mult mai explicit.

Daca ar fi sa imi cumpar o masina, desi nu ma vad soferita niciodata, as apela cu siguranta la serviciile lor pentru ca am garantia ca totul va fi bine si mai ales pentru ca nu va trebui sa imi bat eu capul cu tot felul de chestii pe care oricum nu le prea pricep atunci cand vine vorba de masini.

Prefer sa se ocupe cineva si sa stiu ca este totul bine  decat sa gafez eu incercand sa fac lucruri la care cu siguranta  nu ma pricep

Daca ar fi sa iti cumperi o masina, tu ai apela la acest leasing operational?

 

Tu stii ce este este leasingul operational?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: