Recunosc ca usile mele ar trebui sa fie toate glisante si automate, ca la cat de mult se plimba copiii prin casa, trantesc si mazgalesc, as avea nevoie sa se apropie de usa si sa se deschida, ca sa nu mai puna ei manutele murdare, ca sa nu mai dea cu ele si sa se zguduie blocul, ca sa…multe. Asadar mi-a trecut prin cap si ideea de a cumpara usi glisante si am cautat cel mai intuitiv magazin. Sa va zic voua care este, poate nu stati la bloc ca mine si poate va permiteti sa aveti unele. 

Avantajele de a avea usi glisante pentru interior, usi glisante in perete:

  • Aceste sisteme de usi glisante permit montarea oricarui tip de foi de usi din sticla  sau din lemn.
  • Calitatea sinei de glisare asigura stabilitatea suprafetei care va permite miscarea acestor usi glisante, garantand, totodata, o utilizare indelungata a acestor sisteme de usi glisante.
  • In functie de modelul de sisteme de usi glisante pe care il alegeti, exista posibilitatea ca unele dintre ele sa va permita oricand inlocuirea, adaugarea ulterioara a accesoriilor sau verificarea sistemului, fara a sparge .

V-am facut sa va doriti si voi, nu? Stiu, cred ca cel mai mult isi doresc usi glisante parintii cu copii mici, insa pana se va putea sa facem asta, ne bucuram de usile glisante de prin mall, magazine, market, peste tot pe unde mergem si ni se deschid usile ca si cum ar fi o magie. Eu asa vad usile glisante, poate exagerez, dar daca as avea o casa mare si nu as locui la bloc, numai usi glisante as avea.

Nu uitati de reducerile si ofertele de pe site atunci cand trebuie sa achizitionati usi glisante sau sa recomandati unor prieteni.

Calitatea nu este nici ea de neglijat, nu toate usile glisante sunt si de calitate si nici nu ne permitem sa le schimbam ca si cum am fi milionari.

Voua cum vi se par usile glisante?

Avantajele usilor glisante

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: