Unul dintre cele mai urate lucruri pe care poti trai, dupa sanatate, evident, este acela de a nu avea bani. Multe, aproape toate lucrurile din viata noastra se rezuma la bani. Pana si sanatatea se cumpara uneori, dar asta este o alta poveste. Vin sarbatorile, se fac multe cumparaturi, cadouri, se iasa mult in oras. Pentru toatea astea este nevoie de bani, nu? Tu ai bani de sarbatori? Si daca nu te-ai gandit ce vei face?

Mie nu imi place deloc sa ma imprumut. Nu la prieteni, rude, etc. Prefer sa fac credite online si chiar daca tot datorie se numeste, macar este una care nu risc sa ,, ma barfeasca”. Totusi ca sa facem credit rapid, credit online, imprumut rapid , orice fel de credit, trebuie sa aflam mai multe informatii

,,La Extra Simplu este extrem de usor si de rapid sa faci un imprumut bani prin telefon doar cu buletinul fara adeverinta de salariu si fara sa se bage de seama ca clientul este restantier la banca. Pentru a obtine credit nebancare urgente este nevoie doar de o copie dupa buletin si o copie dupa extrasul de cont. Dupa ce se semneaza contractul cu Extra Simplu, in maxim doua ore se trimite banii pe card.

Dobanda acestor credite nebancare este fixata pe zi, nu exista comisioane zero si costurile sunt la vedere. Banii se trimite direct in contul bancar al clientului.”

Asadar  decat sa ma stie vecinul, prietenul, soacra sau mama ca am avut nevoie de bani, prefer sa ma stie Extra Simplu si sa imi rezolv problemele in liniste.

Nu am apelat niciodata la credit online pentru ca nu a fost cazul, insa mi se pare cea mai buna idee. Sunt de acord ca trebuie ca omul sa aiba o garantie atunci cand da bani imprumut, dar pe de alta parte nici prietenii nu iti cer buletinul cand te imprumuta, asa ca Extra Simplu poate fi considerat prietenul care la nevoie se cunoaste, dar pe care te poti baza 100% ca nu mai spune si altor prieteni cum ai fost tu intr-o criza si ai apelat la el ca sa iei un cadou de sarbatori.

Lucrurile sunt simple, faci credit online, credit rapid de fapt si nu te doare capul.

in felul asta toata lumea are bani de sarbatori, nu? Macar de sarbatori sa fim cu totii bine!

Tu ai bani de sarbatori?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: