Stiati  ca Fashion House Outlet Centre detine peste 50 de magazine cu  branduri renumite unde sunt reduceri in  fiecare zi? Vin cu o veste bine pentru voi si anume: Desigual outlet in Fashion House

In anul 1984 Thomas Mayer a dat viata acestui proiect numit Desigual, iar de atunci este un brand. Brandul favorit al multor oameni. Daca nu ai auzit de Desigual, iti voi spune cateva motive pentru care merita sa devina si brandul tau favorit:

Reduceri mari– Toti vanam reducerile, mai ales reducerile mari. Uneori avem parte de ele, alteori nu, insa aici nu trebuie sa asteptam o zi anume pentru reduceri. Avem reduceri mari in fiecare zi la Desigual.

Culori vii- Daca si tu esti genul de femeie care adora sa iese din anonimat prin tinute in culorii vii, aici gasesti o explozie de culori, cumva acesta este adn-ul brandului Desigual Outlet. Poate nu iti doresti zilnic sa iesi in evidenta prin astfel de culori, dar acesta nu este singurul lucru care te cheama la  outlet Desigual.

Materiale de calitate- Cred ca acesta este cel mai important lucru. Asta si mai multe lucruri fac ca un magazin sa devina un brand, dar mai ales materialele din care sunt confectionate hainele. Se intampla des sa luam haine care ne plac, dar care dupa prima spalare, chiar daca am urmat instructiunile, hainele s-au transormat in niste lucruri pe care nu am mai putut sa le purtam. Daca ai purtat haine Desigual stii bine ca acestea sunt de calitate si la preturi bune.

In Desigual Outlet gasesti foarte multe lucruri: – IMBRACAMINTE

-INCALTAMINTE

– SPORT

-HOME SI DECO

-JUCARII

-REVISTE SI ZIARE

-CAFENEA

-RESTAURANT

Asa cum va spuneam nu exista un singur motiv pentru care alegem sa mergem la Desigual Outlet pentru ca acesta ne ofera cate putin din fiecare. Fie ca alegi sa mergi la shopping, la o cafea, sa mananci ceva, sa imbraci copiii de scoala, sa iti cumperi o bluza noua, sa cumperi cadouri de sarbatori, alege Desigual Outlet cu incredere!

 

 

Outlet Desigual

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: