Clinica Trident reuneste o echipa de 20+ de medici stomatologi cu studii specializate, o experienta vasta si participari la cursuri si evenimente nationale si internationale asa ca daca vrei un aparat dentar din safir este alegerea potrivita pentru tine!
 Candva, sa ai aparat dentar era o rusine printre copii, azi  au devenit cumva la moda, o moda care ajuta atat tinerii cat si adultii sa scape de complexele pe care le au in legatura cu dantura si sa o indrepte pe aceasta. Inainte de a afla care sunt avantajele pentru care ar trebui sa purtam aparat dentar, am incercat sa aflu cat costa un aparat dentar si am realizat ca nu orice copil va putea sa poarte, cu siguranta sunt copii care nu isi vor permite unul, insa intr-adevar este alegerea cea mai corecta pe care o poate lua un parinte pentru copilul sau la scurt timp dupa ce au iesit dintii definitivi, daca acestia sunt strambi sau inghesuiti pentru ca asa cum spun si specialistii, cu cat este tratata mai devreme problema cu atat mai bine pentru copil
Avantajele de a purta un aparat dentar:
  • Cu cat este montat mai devreme, la o varsta mai frageda cu atat problema se va rezolva mai usor. Cu totii ne dorim ce este mai bun pentru copiii nostri, asa ca dantura nu trebuie neglijata pentru ca daca dantura nu este ok, de aici vin si multe alte probleme de sanatate si cel mai important, copilul probabil va fi mereu complexat de dantura lui
  • Rezolva atat problemele estetice cat si pe cele functionale: muscatura incorecta, pozitia gresita a dintilor. Un alt aspect important este acesta asa ca, din nou, cea mai buna solutie este sa porti un aparat dentar din safir decat sa lasi lucrurile pe mai tarziu.
  • Indreapta dintii incorect aliniati sau ingesuti, chiar daca este o problema ereditara. Nu stiam ca rezolva si probelem ereditare, acum inteleg adultii care au apelat la aparat dentar din safir. Cum toti vrem dinti drepti si frumosi ar trebui sa cautam aparat dentar pret si sa strangem bani la pusculita. Bine, toti cei care avem probleme cu dantura, toti cei care ar trebui sa purtam un aparat dentar.

Tu ce parere ai despre aparatul dentar? Crezi si tu asa cum am crezut eu mult timp ca este o fita? Eu m-am convins ca este necesar si ca ar trebui mai ales in ceea ce ii priveste pe copii sa nu amanam momentul pentru ca asta ii poate afecta pe ei si ar fi pacat. Asa cum spuneam toti ne dorim copii frumosi si sanatosi, iara aparatul dentar fix despre asta e. Despre sanatate si frumusete.

Aparat dentar din safir

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: