,, Spune-mi cum te imbraci ca sa iti spun cine esti.” Glumeam, evident. Omul face haina, dar si haina pe om, fie vorba intre noi. Desigur ca o haina nu iti poate spune  ce suflet ai, dar iti poate spune de exemplu cat de mult te respecti. Daca e curata, daca e de calitate, daca este aleasa cu gust.

Cam la asta incerc eu sa ma gandesc de fiecare data cand imi aleg haine. Fie ca este vorba despre bluze dama, bluze elegante sau tricouri dama le aleg pe acelasi principiu  sa arate bine, sa mi se potriveasca, sa am la ce sa le combin s.m.d.

Tu de unde iti cumperi bluzele si cum le  alegi ?

Eu cum sunt innebunita dupa magazinele online, in ultimul timp am invatat sa fiu foarte atenta si la detalii. Lucru care nu se intampla inainte asa ca stiu exact care magazine sunt cele mai potrivite pentru un anumit tip de haine, mai ales atunci cand vine vorba de bluze. Asa ca recoamand cu caldura magazinul inpuff.ro  si am sa iti spun si de ce:

– pentru ca intr-adevar preturile sunt putin piperate pentru buzunarul unui om de rand ( ca si mine) , dar merita fiecare leut datorita materialului de calitate  pe care il gasesti la fiecare haina, dar mai ales la bluze elegante, tricouri dama, la bluze de dama in general

– pentru ca doar spui 24 de ore si comanda a ajuns la usa ta. Stiu ca esti nerabdatoare atunci cand astepti ceva di vrei sa primesti cat mai repede.

– Pentru ca printre preturile piperate mai gasesti si oferte pe care chiar nu ai cum sa le ratezi. Nu este permis asa ceva.

– pentru ca vrei sa ai haine de calitate, nu? Si atunci nu mai ai nevoie de niciun motiv pentru ca asta inseamna ca esti deja pe x si te rasfeti ca orice femeie care tocmai ce a primit cadou de la ea insasi un moment de respiro la cumparaturi.

Nu uita! Haina nu spune totul despre tine, dar spune multe. Alege-o cu gust!

Bluze dama de pe Inpuff

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: