Nu, acesta nu este un advertorial. Nu va voi lasa un magazin sau o lista cu magazine de unde imi fac eu cumparaturile. M-am gandit doar sa va povestesc despre cum mai economisesc eu timp si de ce prefer cumparaturile online.

Prefer cumparaturile online pentru ca:

Timpul– daca ar avea ziua 48h si tot nu mi-ar ajunge. Asa ca rar ma urneste cineva din casa pentru a ma duce sa fac cumparaturi pe care le pot face online. Fizic nici nu as avea timp sa analizez bine marfa.

Banii– faza cu transportul este o mare porcarie. Gen ca daca cumperi online platesti si transportul. Sunt magazine online unde daca despasesti o anumita suma ai transportul gratuit. Daca aleg sa ma duc in Mall cheltuiesc pe transport mai mult decat platesc curierul. Asta daca nu cumva am transport gratuit asa cum se intampla de obicei.

De toate pentru toti– daca as pleca la magazinele din cartierul meu nu as gasi de fiecare data ceea ce imi trebuie. La doar un clik distanta gasesti mereu si ce vrei si ce nu vrei.

Relaxare– nu stiu voi, dar eu ador sa fac cumparaturi online. Daca m-as duce cu copiii si sa ma intorc cu ei si plase in spate, as prefera sa nu mai merg niciodata la cumparturi. Pe net sunt singura si nu ma bate nimeni la cap.plasez comanda  din oricare colt al casei mele sau in drum spre scoala, la coada la banca ori invartind oala cu sarmale.

Primesc cumparaturile la usa– minunat! Deschid usa si incep sa ma bucur de tot ceea ce am cumparat fara sa ma treaca apele si nervii prin mall sau nu stiu care magazin.

Voi cum preferati? Sa mergeti direct in magazine ca sa vedeti cu ochii vostri marfa sau sa va treziti cu un milion de cumparturi la usa?

De ce prefer cumparaturile online

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: