Caci poate atunci când ai fost in burtica am mâncat ceva care ar fi putut sa iti facă rău, nu am stiut îndeajuns de multe despre alimentația unei femei însărcinate.
Poate atunci când te-ai nascut nu am stiut sa iti pun pampersul cum trebuie, poate te-am strâns prea tare la burtica sau poate l-am lăsat prea slab si ti-ai udat ori murdarit hainutele. Poate nu te-am purtat după fiecare masa cu capul pe umărul meu si poate te-a durut burtica. Poate te-am îmbrăcat prea gros si ai transpirat sau poate nu ti-am pus suficiente hainute si ti-a fost frig.

Poate ai plâns câteva minute fara sa te aud. Poate ca apa pentru baita trebuia mai caldă sau mai rece, am tremurat la fiecare lucru nou pe care l-am facut încă de când t e-am adus pe lume.
Poate ca nu am stiut sa iti alin durerea de dintisori, insa mi-am dat si ultimul meu leu ca sa iti iau geluri calmante pentru a te vedea linistit.
Poate nu am inteles mereu ce voiai sa îmi spui insa m-am străduit si de cele mai multe ori îmi zambeai fericit după ce obtineai ce iti doreai.
Cand ai crescut a trebuit sa fac  alegeri grele pentru tine. Poate te-au durut si nu am stiut cum sa iti fiu si mama si tata si prietena si partenera de joaca. Poate nu am stiut cum sa înlocuiesc oamenii din viața ta care au dispărut brusc.
Poate te-am certat atât de tare încât ti-au plâns ochișorii si m-au facut sa ma simt cel mai urât si rău om de pe pământ.
Am gresit fata de tine de foarte multe ori, încă de când te aflai in pîntecele mele, asa cum ti-am mai spus, insa de un lucru sunt sigura ca nu il fac gresit. Nu gresesc iubindu-te! Si te iubesc cum vreau eu, intr-un mod egoist poate, uneori, insa stiu ca ai nevoie de mine si de iubirea mea asa cum ai nevoie de apa si de hrana. Stiu ca este singura ,, arma”” ce te va însoți de-a lungul vieții si te va ridica si din cele mai adânci mlastini. Stiu ca iubirea este cel mai bun lucru pe care am putut sa ti-l ofer negresit. Pentru restul, Sa ma ierti, copile !

Sa ma ierti, copile…

14 gânduri despre „Sa ma ierti, copile…

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: