… Asa cum l-ai iubit pe el, nu? Si acum ce faci daca te-a parasit? Te dai cu capul de pereti? Fa-o, dar nu-ti pierde mințile! Te umilesti si ii scrii hectare de reprosuri printre lacrimi de care abia mai vezi tastatura telefonului? Ei, hai nu o da in penibil! Fii demnă, fata draga! Oricare ai fi tu si oricât de putine ai sti despre viata. Oricât ai iubi si oricât ai vrea sa crezi ca altul ca el nu vei mai gasi. Si nici nu iti doresc! Stii ce? A facut bine ca te-a parasit ! Si poți sa plângi, sa urli, Sa disperi….acum! Maine când te trezesti iti speli frumos fata, iti dai cu fond de ten, mascara si un gloss si iti bei cafeaua la terasa cu o prietenă, cu zece sau singura, dar nu in casa! Iesi si uita de el! Nu e usor, dar iti promit ca nu este imposibil.consolarea-unei-prietene

Si daca tot e la moda asta cu selfie, fa-ti si tu unul si pune-l pe facebook chiar daca te-a blocat, cineva se va găsi sa-i arate cat de puternica si frumoasa ai rămas, poate chiar mai mulțumită ca in viața ta nu mai este el.
Stiu, vei mai suferi câteva zile, poate luni, un an? Dar sa iti dau o veste si mai proasta: nu este singurul care iti va face ochii aia frumosi sa lacrimeze. Mi-as dori, ti-as dori sa nu mai cunosti durerea, insa din pacate este o perioada in viața noastra pe cat de frumoasa ar trebui sa fie pe atât de umbrită este de astfel de episoade. Nu te panica, va trece asta si nu vor ramane decat amintiri de care peste ani te vei amuza . Poate chiar il vei întâlni la brațul altei femei cu copii atarnandu-i de gât si nici nu iti va parea interesant. Nu iti irosi timpul plângând după oameni pe care nu ai de Ce sa ii regreți. Nu pierde vremea cu oameni care nu vad in tine femeia ideală, asta inseamna ca vei fi femeia altuia atunci când trebuie. Acum este vremea sa profiti de tinerețe, Sa iesi in lume si sa te distrezi, sa profiti de fiecare clipa si sa nu lasi pe nimeni si nimic sa iti spulbere visele, dar mai ales, draga mea, nu lasa un bărbat sa devina visul tau. E timp pentru asta! E timp pentru toate! E timp pentru un el pe care il vei gasi mereu acasa sau care te va gasi la cratiță, la birou ori cu copiii prin parc. Si atunci multe dintre astea nu le vei mai putea trai la intensitate maxima. Si tot atunci vei fi îndreptățită sa plângi când este cazul pentru si cu bărbatul tau, caci el va fi al tau. Cei pentru care vei plânge pana la el sunt trecători prin viata ta si vor ramane mici lecții pe care le vei reciti zâmbind si spunandu-ti in gluma: ,, ce adolescenta naiva am fost”.

Si n-ai iubit pe nimeni…

9 gânduri despre „Si n-ai iubit pe nimeni…

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: