poze_TE-IUBESC_01

Esti la inceput de relatie si nu stii ce sa crezi? Ai inceput sa-ti pui intrebari sau sa numeri petale de ,,ma iubeste, nu ma iubeste”? Azi iti vin in ajutor cu 5 semne ce demonstreaza ca sunteti pe ,,drumul cel bun”.                                

Te suna fara motiv. Cand iubesti nu iti trebuie alte motive sa dai un sms cu ,,buna dimineata ” si ,,noapte buna”. Simti nevoia sa stii in permanenta ca partenerul tau este bine si profiti de fiecare ,,timp liber” sa-i auzi vocea.

Te invita des in oras. Nu neaparat. Este suficient sa faca ceva pentru a te vedea macar cinci minute. Este sufiecient sa demostreze ca ii este dor de tine si sa iti trimita un sms cu ,, sunt in fata blocului, iesi sa te vad”

Iti face cadouri.Fara a fi materialista, imi asum riscul de a fi judecata, dar si acesta este un semn ce demostreaza ca nu-i esti deloc indiferenta. Orice cadou, indiferent ca se masoara in euro sau lei, in mult sau putin…este o surpriza si un semn ca ii pasa de tine.

Iti povesteste secretele.Este lucru mare ca cineva sa aiba atata incredere incat sa-ti spuna tie ceva ce nu ar mai putea spune decat celui mai bun prieten. Ce iti poti dori mai mult de la partener in afara de incredere si iubire? Ei bine, se pare ca te asigura de ele atata timp cat impartaseste totul cu tine.

Isi face planuri de viitor cu tine.Ce alte semne iti mai trebuie? Daca si tu il iubesti tot ce ramane de facut este sa puneti cu atentie fiecare detaliu la punct, pentru nunta.

Opusul acestor ,,semne” nu inseamna ca nu te iubeste, inseamna ca daca tu il vrei, trebuie sa-l faci sa te iubeasca:)

Ps : Femeia are aceasta putere de a se face iubita:)

images

5 semne ca te iubeste

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: